Meespelen is meehelpen

icon

Speel mee voor mensen met kanker

Bij de KWF Loterij win je eigenlijk altijd. Want met elk lot draag je bij aan goede zorg voor kankerpatiënten en levensveranderend onderzoek. Ook maak je 4 keer per jaar kans op prachtige prijzen!

Ja, ik speel mee

Dit kun jij winnen!

1x

Winterreis naar Lapland

Go North

close icon

Winterreis naar Lapland

Beleef het sprookjesachtige Lapland tijdens een compleet verzorgde 5-daagse reis voor 2 personen naar het winterresort Arctic Hilltop Boutique Hotel Iso-Syöte. Inclusief sneeuwscootersafari, huskysafari, sneeuwschoenwandeling, en warme thermokleding. Brrrriljante hoofdprijs!

Go North

1x

Garmin Venu 2 Plus fitness-smartwatch

Garmin Nederland

close icon

Garmin Venu 2 Plus fitness-smartwatch

Say hello to Garmin Venu® 2 Plus. Letterlijk! Met deze GPS-smartwatch, bomvol gezondheidsfuncties, beantwoord je namelijk direct telefoontjes. En je kunt makkelijk bij je favoriete muziek, direct vanaf je pols.

Garmin Nederland

1x

Overnachting en rondleiding op het ss Rotterdam

Het ss Rotterdam

close icon

Overnachting en rondleiding op het ss Rotterdam

Stap aan boord! Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip bevoer het ss Rotterdam vele wereldzeeën. Nu ligt ze aangemeerd in Rotterdam. De winnaar van deze prijs krijgt een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt, én de rondleiding 'Uitwaaien en Zwaaien' op dit bijzondere schip.

Het ss Rotterdam

Samen maken we het verschil

Voor een beter leven met kanker

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. De gevolgen zijn vaak overweldigend. Als je het zelf hebt. Maar ook als je iemand kent met de ziekte. Voor al die miljoenen mensen maken KWF Loterij-spelers het verschil. Dankzij deelnemers kunnen we niet alleen kanker bestrijden , maar ons ook hard maken voor een beter leven met de ziekte. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat.

Help ook mee

Hoe werkt de KWF Loterij?

Icon

Je steunt kankeronderzoek

Icon

Prijzen zijn gesponsord

Icon

4x per jaar kans op prijzen

Icon

Doe 1x of elke trekking mee

Het verhaal van Sanne en Hendrik /

‘Kanker is een verschrikkelijke, oneerlijke ziekte’

Oktober 2021

Op 10 oktober 2021 liep Hendrik 21 kilometer tijdens de Marathon Eindhoven. Deze kinderarts keek achter de schermen mee met zijn collega-gynaecoloog naar de uitslag van het kijkonderzoek (colposcopie) van zijn vrouw. ‘Ik zag meteen dat het foute boel was. Diezelfde middag vertelde ik onze kinderen van 8 en 6 dat hun moeder baarmoederhalskanker had. Je leven staat op zijn kop.’

Lees het verhaal